ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί είναι οι ληστές που βασάνιζαν ηλικιωμένους – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εννέα ημεδαπών, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές από οικίες και η οποία εξαρθρώθηκε την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Πρόκειται για οκτώ άτομα τα οποία έχουν προφυλακιστεί όλοι τους, είναι μέλη μιας πάρα πολύ επικίνδυνης συμμορίας η οποία εξαρθρώθηκε από το τμήμα ασφάλειας Κηφισιάς. Τα συγκεκριμένα άτομα βασάνιζαν ηλικιωμένους και έφταναν μάλιστα στο σημείο σε μία περίπτωση στο Λαγονήσι να απειλήσουν μία 76χρονη και να την ακρωτηριάσουν με μία πένσα να της κόψουν το δάχτυλο όπως έλεγαν χαρακτηριστικά για να πάρουν τα χρυσαφικά τα οποία είχε μέσα στο σπίτι της.

Η λεία τους υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ. Μετά από έρευνες στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 6 οχήματα.

Πρόκειται για τους:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ