Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Τι προβληματίζει τους αστυνομικούς και τα σενάρια που εξετάζουν

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει και να εκτιμά όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν κατ’ αρχήν το σημείο της επίθεσης. Έχουν δει ότι πρόκειται για ένα απομονωμένο σημείο, το οποίο δεν πολύ καλό φωτισμό και συγκεντρώνει κάποια άτομα το βράδυ τα οποία όμως θέλουν να απομονωθούν ενισχύει το σενάριο της αστυνομίας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα η οποία δέχτηκε την επίθεση ίσως είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο με κάποιο άλλο άτομο μαζί.

Ταυτόχρονα, τους προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός πώς μία νεαρή κοπέλα που είναι έγκυος, βρέθηκε εκείνη την ώρα μόνη της όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς και γι’ αυτό το λόγο στην κατάθεση που θα δώσει σε λίγη ώρα αναμένεται να απαντήσει στο πώς και τι ώρα έφθασε και αν συναντήθηκε με κάποιο άτομο.

Στην αστυνομία υπάρχει η αίσθηση ότι είναι πάρα πολύ πιθανό η κοπέλα να γνωρίζει ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από αυτή την άνανδρη επίθεση εναντίον της με αυτόν τον καυστικό υγρό, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν και το παρελθόν της.

Να σημειωθεί πως την υπόθεση έχουν αναλάβει οι ίδιοι αξιωματικοί οι οποίοι είχαν ερευνήσει την πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση της Ιωάννας πριν από περίπου ένα χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ποια είναι η καυστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε

Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι. Το PH είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και το έμβρυο είναι καλά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ