Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του στο Star – BINTEO

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του Γιώργου Καραϊβάζ στο Star μετά τη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Star. Η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος μετέδωσαν σοκαρισμένοι την είδηση πως ο συνάδελφος και φίλος τους είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά πριν.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», ανέφερε η Κάτια Μακρή.

«Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί στο ρεπορτάζ 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε ο Βάιος Σύρρος, ο οποίο δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνάδελφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ