Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα – Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του θύματος: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο και την αγκαλιά σου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Μακρινίτσα από το διπλό φονικό με θύματα την 28χρονη Κωνσταντίνα και τον 30χρονο Γιώργο.

Η αρραβωνιαστικιά του άτυχου 30χρονου, που δολοφονήθηκε από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της αδελφής του, έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου.. Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Έχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…”, έγραψε στην ανάρτησή της σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο αδικοχαμένος 30χρονος ήταν μαζί με την αρραβωνιαστικιά του όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο η αδελφή του για να του ζητήσει βοήθεια. Ο Γιώργος έφυγε βιαστικός για να υπερασπιστεί την οικογένειά του και λίγο αργότερα έπεσε νεκρός.

Πηγή πληροφοριών: taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ