Κυπαρισσία: Σοκ από τη δολοφονία του 39χρονου – Τα λόγια του δράστη πριν πατήσει τη σκανδάλη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από τη δολοφονία ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, το μεσημέρι της Τετάρτης. Δράστης του εγκλήματος είναι ένας 72χρονος, συνταξιούχος λαχειοπώλης, ο οποίος πυροβόλησε εξ’ επαφής το θύμα για ασήμαντη αφορμή, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι, όταν ο 72χρονος μετέβη στο κατάστημα πώλησης ειδών τεχνολογίας, που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, προκειμένου να διευθετήσει ένα ζήτημα που αφορούσε στον λογαριασμό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως έκανε παράπονα για τον λογαριασμό και είχε έντονη λεκτική διένεξη με τον 39χρονο ιδιοκτήτη. Μία έκφραση που φέρεται να χρησιμοποίησε το θύμα, φαίνεται ότι πυροδότησε την οργή του. “Τώρα θα δεις, πάω να φέρω όπλο”, είπε ο δράστης, όπως τονίζουν σχετικές πηγές. Φανερά εκνευρισμένος, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο μαγαζί, πυροβολώντας τον ιδιοκτήτη στην κοιλιακή χώρα, από κοντινή απόσταση και μπροστά στα μάτια των εργαζομένων στο κατάστημα.

Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το κατάστημα. Δυστυχώς, όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό και λίγο αργότερα κατέληξε στα τραύματά του. Ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος κατάγεται από χωριό της περιοχής και διαμένει μόνιμα στην Άνω Πόλη, παραδόθηκε στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, όπου και κρατείται. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε άδεια για το περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας “Γερμανός” για τη δολοφονία

Ανακοίνωση για τη δολοφονία στην Κυπαρισσία εξέδωσε η εταιρεία “Γερμανός”. “Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θρήνος για τη δολοφονία του 39χρονου

Θρήνος επικρατεί στην Κυπαρισσία για τη δολοφονία του 39χρονου, μέρα μεσημέρι, στον χώρο εργασίας του. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, κατέληξε στα τραύματα που του επέφερε ο 72χρονος, ο οποίος τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στην κοιλιά. Παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ήταν ήδη αργά και οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέδωσαν.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και η τοπική κοινωνία “παγωμένη” από το έγκλημα.

Ο πόνος για την οικογένεια και τους φίλους του άτυχου 39χρονου είναι αβάσταχτος, καθώς έχασαν τον δικό τους άνθρωπο τόσο άδικα και με τέτοιο βίαιο τρόπο. Τα ερωτήματα είναι πολλά και βασανιστικά για τους λόγους που οδηγήσαν τον 72χρονο στην απόφαση να αφαιρέσει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, με πολλά όνειρα για τη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ