Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: “Δεν θυμάμαι τι έκανα, δεν κατάλαβα ότι τους σκότωσα”, είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, με θύματα δύο αδέλφια, το βράδυ της Δευτέρας. Έπειτα από το έγκλημα, ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του, ωστόσο, συνελήφθη τελικά από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για τον 31χρονο πρώην σύζυγο της 28χρονης γυναίκας, που μαχαίρωσε θανάσιμα την ίδια και τον 30χρονο αδελφό της, μέσα στο πατρικό τους σπίτι.

Ο 31χρονος μίλησε για την υπόθεση τόσο στον δικηγόρο του όσο και στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι έκανε. Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, είπε στους αστυνομικούς: “Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο”.

Σημειώνεται πως σήμερα θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει η σύζυγός του στις 15 Ιανουαρίου.

Πριν από 10 χρόνια, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου και νοσηλεύτηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό, πέθανε ο πατέρας του. Η μητέρα του, που πάσχει από σχιζοφρένεια, είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ