Missing Alert για τον 36χρονο Χρήστο – Εξαφανίστηκε από τον Ασπρόπυργο

Η εξαφάνιση ενός 36χρονου από την περιοχή του Ασπροπύργου, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών. Ο Χρήστος Χατζηιωαννίδης εξαφανίστηκε στις 10 το πρωί της 26ης Μαρτίου και έκτοτε οι οικείοι του ζουν στιγμές αγωνίας για την τύχη του, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε από τους οικείους του ότι χάθηκαν τα ίχνη του Χρήστου στις 31 Μαρτίου και αμέσως προχώρησε στην ενεργοποίηση του Missing Alert. Ο 36χρονος έχει ύψος 1.81 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ