Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 25χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε καθηγητή του ΤΕΦΑΑ

Δικογραφία για σωματικές βλάβες σχηματίστηκε σε βάρος 25χρονου που κατηγορείται για την επίθεση σε καθηγητή της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στη Δάφνη, πριν από μια εβδομάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από ενδελεχή έρευνα, των Υποδιευθύνσεων Κρατικής Ασφάλειας και Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του καθηγητή.

Πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τη συγκεκριμένη επίθεση και τραυματισμό, που σημειώθηκε το μεσημέρι της 20ης Μαρτίου μέσα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ανάρτηση του καθηγητή

Το θύμα έκανε σχετική ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής στα social media γράφοντας: “Θέλω σας πληροφορήσω ότι ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης εναντίον μου εντός του χώρου του Πανεπιστημίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη! Αυτό προέκυψε ως αποτέλεσμα των συντονισμένων θεσμικών ενεργειών του Υπουργείου Παιδείας (προσωπικά του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας/Γενική Διεύθυνση Αττικής Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος), της πρυτανείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (δια του πρύτανη Καθηγητή κ. Αθανάσιου Δημόπουλου) και της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ (δια του κοσμήτορα Καθηγητή κ. Νίκου Γελαδά)”.

Εν συνεχεία εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του προς όλους, αλλά όπως ανέφερε “ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Παιδείας και Καθηγητή κ. Άγγελο Συρίγο ο οποίος από την πρώτη στιγμή, ως Άνθρωπος και ως “Θεσμικός Ρόλος”, στάθηκε δίπλα μου και με τις θεσμικές του ενέργειες συνετέλεσε καταλυτικά για την διαλεύκανση αυτής της ακατανόητης εγκληματικής ενέργειας εναντίον μου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ