Τροχαίο στη Βουλή: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στον Ιάσονα

Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς και φίλοι στον 23χρονο Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του έπειτα από το τροχαίο, που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. Η κηδεία του Ιάσονα έγινε σε κλίμα οδύνης στο δημοτικό κοιμητήριο Ζωγράφου, σήμερα το μεσημέρι. Λίγο πριν τις 12 κατέφθασε στο κοιμητήριο η οικογένεια του 23χρονου. Συντετριμμένες και απαρηγόρητες ήταν η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου, ενώ στο πλευρό τους ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου νέου.

Έδωσε ζωή σε έξι συνανθρώπους μας

Η τραγική ιστορία του θανάτου του 23χρονου, έχει συγκλονίσει, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά του, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς.

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, και καθώς ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Ο Ιάσονας έδωσε πνεύμονες, νεφρούς, ήπαρ, καρδιά, κερατοειδείς, ακόμα και δέρμα σε έξι ασθενείς. Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε στον “Ευαγγελισμό” από ομάδα γιατρών του “Λαϊκού” και του “Ωνασείου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ