Λιοσίων: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την καταδίωξη – Έτρεχε με 200 χλμ. ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου

Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λιοσίων έφερε στο φως το MEGA. Στο οπτικό υλικό φαίνεται ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα (που αγγίζει τα 200 χλμ. την ώρα), προκειμένου να αποφύγει τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον καταδιώκουν έχοντας πάρει «σήμα», ότι το Ι.Χ. έχει κλαπεί.

Το αυτοκίνητο περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Λιοσίων. Δευτερόλεπτα μετά πέφτει πάνω σε δέντρο το οποίο διαλύει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ύστερα ανεξέλεγκτο το αυτοκίνητο, ξαναπερνά στο ρεύμα προς την εθνική οδό, παρασύρει δύο οδηγούς με τις μηχανές τους που περνούσαν τη στιγμή εκείνη από το σημείο, και καταλήγει διαλυμένο, πάνω στο πεζοδρόμιο. Οι δύο μοτοσικλετιστές που χτύπησε ο δράστης, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να διατρέχει κίνδυνο. Μάλιστα, μια μητέρα, περίμενε με το μωρό της στη στάση, δίπλα στην οποία χτύπησε το αυτοκίνητο και με το μωρό της στην αγκαλιά έτρεξε να σωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι αστυνομικοί που καταδίωκαν τον κλέφτη του αυτοκινήτου, απέκλεισαν άμεσα το σημείο και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη που φέρεται να προσποιήθηκε ότι ήταν ένας από τους τραυματίες, ελπίζοντας ότι μέσα στον πανικό, θα καταφέρει μ’ αυτόν τον τρόπο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ