Λιοσίων: Τέσσερις οι τραυματίες από το τροχαίο – Νέες συγκλονιστικές εικόνες – ΦΩΤΟ

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην οδό Λιοσίων, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη κλεμμένου οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω σε πολίτες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου, που είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες από περιοχή της Δυτικής Αττικής, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, στο ύψος της Αγίου Μελετίου με κατεύθυνση προς τα ΚΤΕΛ, υπήρχαν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω έργων που γίνονται, με αποτέλεσμα ο οδηγός του κλεμμένου Ι.Χ. να χάσει τον έλεγχο. Αρχικά προσέκρουσε σε δέντρα και στη συνέχεια πάνω σε τρεις μηχανές, που ήταν σταματημένες στο φανάρι. Οι πληροφορίες που μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8, αναφέρουν πως τραυματίστηκαν οι τρεις οδηγοί των μοτοσικλετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπως και ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου. Μάλιστα, ο τελευταίος προσποιήθηκε πως ήταν ένας από τους τραυματίες πολίτες, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Μεταφέρεται και αυτός στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι τραυματίες φαίνεται να μην είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Λόγω του τροχαίου, κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Λιοσίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της οδού Σιώκου έως το ύψος της οδού Αγίου Μελετίου, καθώς στο οδόστρωμα έχουν πέσει και λάδια. Όπως φαίνεται και στις εικόνες του enikos.gr, το κλεμμένο Ι.Χ. είναι σμπαραλιασμένο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ