Νέα Σμύρνη – Μπαλάσκας: Κάποιοι ήθελαν νεκρό αστυνομικό – Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική – ΒΙΝΤΕΟ

Στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης κατά τη διάρκεια των οποίων ένας αστυνομικός της “ΔΡΑΣΗ” τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα ατόμων αναφέρθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

“Λέγαμε από την αρχή ότι κάποιοι για να μεγαλώσουν την ένταση ήθελαν νεκρό αστυνομικό. Χθες, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει είναι να πρυτανεύσει η λογική και να πέσουν όλες αυτές οι οξύνσεις και αντιδράσεις που υπάρχουν”, είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

“Αυτό που θέλω να πω ιδιαίτερα στους συναδέλφους μου είναι να είμαστε ήρεμοι. Είμαστε επαγγελματίες αστυνομικοί, μέσα στο επάγγελμα μας είναι και η επικινδυνότητα. Είναι σίγουρο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι ο υπαίτιος που τον έριξε κάτω από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει στη Δικαιοσύνη, θα προσαχθεί στη Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι”, σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

“Από ότι ξέρω η Υπηρεσία επεξεργάζεται τα βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις για να μπορέσει να πάει το θέμα στην ελληνική Δικαιοσύνη… Η ομάδα η οποία έκανε την αρπαγή του συναδέλφου ήταν κομμάτι πολλών ομάδων ανθρώπων οι οποίοι εκείνη τη στιγμή διαδήλωναν στη Νέα Σμύρνη. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή του συναδέλφου, αλλά είναι και οι άλλοι οι οποίοι συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να κλωτσήσει. Στο σημείο βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα όπου πάνω είχαν αίμα και τρίχες από το τριχωτό της κεφαλής του συναδέλφου. Ήταν άγρια αυτή η επίθεση, σαφώς και ήταν δολοφονική. Πριν του το κάνουν αυτό, του αφαίρεσαν το κράνος για να μπορούν να τον χτυπάνε απρόσκοπτα στο κεφάλι”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ