Νέα Σμύρνη – Μαυροειδάκος: Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η πιο αγαπητή στον κόσμο, όμως κακώς πήγε εκεί

Για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη μίλησε στον ΑΝΤ1 και ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος διερωτήθηκε αν «είναι περίεργο ότι κάποιοι συμμετείχαν και μάλιστα ένας είχε συλληφθεί στο υπουργείο Υγείας», πληροφορία που όπως είπε γνωρίζει από τη δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, οι αστυνομικοί στο βίντεο, ζητούν λεκτικά από τον νεαρό να παραμείνει, για να συλληφθεί, ενώ εκείνος προσπαθεί να φύγει. «Αυτοί που τραβάνε το βίντεο γιατί δεν κατέγραψαν την επίθεση προς τους αστυνομικούς;», πρόσθεσε.

«Δεν είναι η καλύτερη εικόνα αστυνομικού», είπε για τις εικόνες που καταγράφηκαν στα βίντεο, τόνισε όμως πως είναι σωστή «η διαδικασία της σύλληψης όμως, ο αστυνομικός θα προφυλάξει τον οπλισμό του».

«Η ομάδα που έκανε καλέσματα περίμενε τους αστυνομικούς για να κάνει επεισόδια», υποστήριξε, κατηγορώντας τους δικηγόρους για «πολλή ευαισθησία».

«Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι η πιο αγαπητή στον κόσμο, όμως κακώς πήγε εκεί. Δεν είναι αποστολή της να παίρνει μέτρα κατά του κορονοϊού. Δεν είναι για διαχείριση πλήθους, δεν είχε ούτε κρότου λάμψης» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος. Σύμφωνα τέλος με τον ίδιο, είναι «σύννομο κατά τη διάρκεια της σύλληψης να κάνει χρήση της ράβδου, όμως αν έχει ξεφύγει, θα το πουν τα δικαστήρια».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ