Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Παράσημο αν η υπουργός λέει ότι είμαστε κακοί συνδικαλιστές

«Δεν υπάρχει μηχανισμός ώστε να γίνονται συλλήψεις, ώστε να μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια. Καμία πολιτική ηγεσία δεν λέει μην μπαίνεις στα Εξάρχεια, απλώς δεν υπάρχει τρόπος γιατί δεν υπάρχουν δομές στην αστυνομία. Αν μου βρουν τον τρόπο, πολύ ευχαρίστως», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., Στράτος Μαυροειδάκος.

Παράλληλα, τόνισε ότι «αυτοαναιρείται, με αυτό που λέει η υπουργός ”επιχειρεί η αστυνομία”, μας επιβεβαιώνει απόλυτα. Στην Ηλιούπολη, το περιπολικό μπορεί να πάει στην κεντρική πλατεία, θα δείτε και την ομάδα ΔΙΑΣ εκεί. Στα Εξάρχεια, μπορεί το περιπολικό του Α.Τ Εξαρχείων να πάει; Όχι . Μόνο επιχείρηση γίνεται με 300 επίλεκτους κομάντος είτε από την ΟΠΚΕ είτε την ΕΚΑΜ. Στις καταλήψεις της Ζαϊμη θα δείτε άνδρες της ΕΚΑΜ. Και στο Κόσοβο αν πάτε, θα δείτε τέτοια σκηνικά. Επιχειρήσεις τύπου στρατιωτικού χαρακτήρα».

«Πετάμε την μπάλα στην κερκίδα, λέμε ότι φταίνε οι συνδικαλιστές. Είναι παράσημό μας αν η κ. υπουργός λέει ότι είμαστε κακοί συνδικαλιστές γιατί όταν βλέπετε έναν συνδικαλιστή να μην είναι αρεστός στον εργοδότη του, σημαίνει ότι κάνει πολύ καλά το έργο του. Είναι τιμή μας που κάποια υπουργός αριστερής κυβέρνησης λέει εναντίον των συνδικαλιστών για να ρίχνει την μπάλα στην κερκίδα. Ωραίο είναι να λέει η υπουργός τα δικά της, εγώ τα δικά μου αλλά όταν κινδυνεύει η ζωή αστυνομικού, έχω ιερό καθήκον και υποχρέωση να λέω την αλήθεια γιατί δεν θα δω μετά κάποιον να χύνει κροκοδείλια δάκρυα πάνω από ένα φορείο», πρόσθεσε.

Τέλος, με αφορμή τη δήλωση της κ. Γεροβασίλη ότι ” για να κρύψουν την ανικανότητά τους δεν πάνε οι αστυνομικοί στα Εξάρχεια”, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε : «Μπορεί το περιπολικό του Α.Τ Εξαρχείων να φύγει από την Καλλιδρομίου και να σταθμεύσει στην Στουρνάρη να κάνει ελέγχους ; Όχι. Αν μπορεί να το κάνει αυτό, τα παίρνω όλα πίσω. Η ΔΙΑΣ πριν από δύο μέρες πήγε να κάνει αστυνόμευση στα Εξάρχεια, να κυνηγήσει ένα κλεμμένο μηχανάκι στις παρυφές του ” κράτους του Εξαρχιστάν” και από λάθος μπήκαν στην οδό Ζαΐμη όπου υπήρχαν τριάντα κάτοικοι της ”Μονμάρτης” με κουκούλες, τους πέταξαν κάτω και τραυμάτισαν τον έναν συνάδελφο. Αυτό είναι μόνο η απάντηση για το αν επιχειρεί η αστυνομία».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ