Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το “καρφί” του για τον Δήμο της Νέας Σμύρνης

 Tην έντονη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προκάλεσε η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία της πόλης και την άσκηση αστυνομικής βίας.

“Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις ισορροπίες της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία», έγραψε ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef στα social media.

Δήμος Νέας Σμύρνης: Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται

Η ανακοίνωση του Δήμου της Νέας Σμύρνης που προκάλεσε την αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος έχει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι ήταν για χρόνια κάτοικος της περιοχής, ανέφερε τα εξής

“Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ