Ένταση μεταξύ Σεργουλόπουλου – Γερμανού: “Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες;”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη μιλώντας στην εκπομπή ‘Καλύτερα δε γίνεται’. Τα “αίματα” άναψαν όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Ναταλία Γερμανού υποστήριξε ότι δεν έχουν γίνει οι καταγγελίες που ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

“Δεν φοβάμαι, έχω πάψει να φοβάμαι, δεν φοβάμαι κανέναν, γιατί είμαι αυτός που είμαι και διότι έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει και είναι πραγματικό… Εγώ έκανα αυτή την ανάρτηση διότι τον ήξερα αυτόν τον τύπο. Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα και ήρθε η κουβέντα και η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν που της έχει συμβεί, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες μπροστά μου που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πριν πέντε χρόνια σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω… Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Δεν είναι τυχαίο πως και η Λάμπρη και η Μπότση σε δύο γκέι φίλους τους το είπαν. Γιατί ήξεραν και οι δύο γκέι φίλοι τους τι είναι ο κακοποιητικός λόγος και τι είναι η κακοποίηση και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εξομολογηθούν σε δύο γκέι φίλους τους γνωρίζοντας ότι δεν θα παρεξηγηθούν… Ήξεραν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποστεί κακοποίηση, είτε είναι λεκτική, είτε είναι σωματική. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Και καλά έκαναν και βγήκαν και το είπαν και το κατήγγειλαν. Είχαν βγει 20 γυναίκες από ότι γνωρίζω οι οποίες αναφέρονται στον συγκεκριμένο τύπο για την κακοποίηση που έχουν δεχτεί”.

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε λέγοντας: “Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκαναν καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις ότι δεν έκαναν καταγγελία; Η καταγγελία έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου. Πού το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω”.

“Εικάζω ότι δεν έχει γίνει… Είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα πω στον αέρα. Στα social media είμαι η Ναταλία, εδώ είμαι μία παρουσιάστρια που ανήκω σε ένα κανάλι το οποίο έχει ένα νομικό τμήμα. Αν το νομικό τμήμα έχει λάβει ένα εξώδικο το οποίο μου απαγορεύει να πω όνομα, να φωτογραφίσω γιατί αλλιώς θα με βάλουν φυλακή και εμένα και το κανάλι θα πληρώσει πρόστιμο, καταλαβαίνεις ότι προσέχω πάρα πολύ γιατί σέβομαι το κανάλι που με φιλοξενεί. Για αυτό με βλέπεις ‘κότα'”, απάντησε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ