Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στα Χανιά – ΦΩΤΟ

Επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο. Άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο κτίριο εμπορικού μεγάρου, στον τέταρτο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. Στον τοίχο του διαδρόμου έγραψαν με μαύρη μπογιά τη λέξη «Δολοφόνοι», πέταξαν μπογιά στην πόρτα και τρικάκια με συνθήματα υπέρ. του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας των γραφείων και δεν έγινε βανδαλισμός στο εσωτερικό του χώρου, όπως συνέβη την Παρασκευή όταν δέχθηκε επίθεση το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητικού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή μια ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή της ΝΔ, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη από όλα τα κόμματα.

Πηγή: flashnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ