“Μήδεια”: Καραμπόλες και προβλήματα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Έντονη είναι η χιονόπτωση στον Ασπρόπυργο λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια”. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η Αττική Οδός έχει καλυφθεί από ένα παχύ “άσπρο στρώμα”, ενώ δεξιά και αριστερά του δρόμου το χιόνι είναι πολύ. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό Α.Ε, προβλήματα έχουν προκληθεί από το ύψος της Φυλής έως την Ελευσίνα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Έχουν σημειωθεί μικρές καραμπόλες με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις, αν και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Νωρίτερα υπήρξε και μια ακινητοποίηση νταλίκας.

Η χιονόπτωση είναι τόσο έντονη που τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Αττικής Οδού παρόλο που περνούν συνέχεια και καθαρίζουν τον δρόμο, εκεί όπου καθαρίζουν, “ασπρίζει” αμέσως. Σε επικοινωνία του enikos.gr με την Αττική Οδό Α.Ε., γίνεται υποχρεωτική έξοδος των φορτηγών στην Έξοδο 5 στην Περιφερειακή του Αιγάλεω για όσα κινούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα. “Ο δρόμος έως τώρα δεν έχει κλείσει καθόλου, αλλά τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες” προσθέτουν επίσης οι αρμόδιοι.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ