Αλεξάνδρα Ταβουλάρη κατά Γιώργου Κιμούλη: Αναγκάστηκα να πάρω χάπια για να στέκομαι όρθια

Ακόμη μια ηθοποιός ξεσπά εναντίον του Γιώργου Κιμούλη. Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε την συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Γιώργος Κιμούλης στις πρόβες θεατρικής παράστασης. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πάρει μέχρι χάπια για το στομάχι για να μπορέσει να σταθεί όρθια στις πρόβες.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη:

Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα!

Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει από την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή.

#nowisourtime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ