Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε

Η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κατήγγειλε ότι δέχθηκε λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός συναισθηματικά φορτισμένη ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια μίας θεατρικής τους συνεργασίας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την έβρισε και την κλώτσησε. «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι κατά τα άλλα ένας σπουδαίος ηθοποιός» περιέγραψε για να προσθέσει στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή «Εγώ πήγα εκεί με ανυπομονησία να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο και αυτό που βρήκα ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει… Έγινε πιο έντονο όταν οι κριτικές που έβγαιναν για εμένα ήταν θετικές και αυτό τον θύμωνε περισσότερο. Υπήρχε ένα περιστατικό ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Είχε πολύ λίγο κόσμο. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε: ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

«Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής» υπογράμμισε.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής τη ρώτησαν αν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του και η Ζέτα Δούκα με δάκρυα είπε: «Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη. Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας… Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ