Κατασκοπεία-Ρόδος: Συνελήφθη και ο μάγειρας του πλοίου – Εντοπίστηκε στην Κομοτηνή

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο 56χρονος μάγειρας του πλοίου, που κατηγορείται για κατασκοπεία. Μετά την απόλυσή του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, ο 56χρονος είχε μεταβεί στην Κομοτηνή όπου και εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής σε εκτέλεση του εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση κατασκοπείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη στη Ρόδο ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου που κατηγορείται για την ίδια υπόθεση, έπειτα από εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη “δημοκρατική”, το μεσημέρι, εκτός απροόπτου, θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μάγειρα και του γραμματέα του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, για κατασκοπεία και συγκεκριμένα για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι δύο άνδρες κατέγραφαν τις δραστηριότητες αλλά και τις εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω και στη Νίσυρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοκρατική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ