Κορονοϊός-Ηλεία: 10χρονος νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις, όπως αποδεικνύεται από μία ακόμη περίπτωση ασθενούς μικρής ηλικίας. Έπειτα από τον 10χρονο από την Αιτωλοακαρνανία που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ νοσοκομείου, ένα ακόμη παιδί, στην ίδια περίπου ηλικία, με καταγωγή από την Ηλεία, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας σε κλινική αυξημένης φροντίδας, με βάση τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com η κατάστασή του είναι σταθερή ενώ όλοι εύχονται να ανακτήσει άμεσα τις δυνάμεις του, ώστε να εξέλθει του νοσοκομείου. 

Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ νοσηλεύονται από την Ηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς τουλάχιστον τέσσερα άτομα σε κλινική για covid-19 Οι επιστήμονες κρούουν για μία ακόμα το κώδωνα του κινδύνου πως η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας είναι οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ανάσχεση της πανδημίας και προστασία της υγείας όλων των πολιτών από ένα ιό που δεν κάνει διακρίσεις.

Καμπανάκι για Δυτική Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για Ηλεία, Αχαΐα και Δυτική Ελλάδα όσον αφορά την αύξηση του ιικού φορτίου στην περιοχή, γεγονός που συνεχίζει να απειλεί την περιοχή με αύξηση των κρουσμάτων. Η κατάσταση δείχνει ακόμα πόσο επικίνδυνη είναι για την περιοχή αφού σε καθημερινή βάση πλέον και υγειονομικοί που υπηρετούν στους τρεις νομούς συμπεριλαμβάνονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ