Κορονοϊός: Η έκκληση της χήρας του 39χρονου DJ – Να σταματήσει η προσβολή της μνήμης του αδικοχαμένου συζύγου μου

Έκκληση προς όλους να σταματήσει η προσβολή της μνήμης του μόλις προ ολίγων ημερών αδικοχαμένου συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών απευθύνει με δήλωσή της η χήρα του DJ Decibel, Ιωάννα Τάλκα.

Σε δήλωσή που έκανε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Νίκου Αντωνιάδη, αναφέρει: «Δια της παρούσης απευθύνω έκκληση, ένθεν και εκείθεν, να σταματήσει η προσβολή της μνήμης τού μόλις προ ολίγων ημερών αδικοχαμένου συζύγου μου και πατέρα δύο παιδιών, τριών ετών και δύο μηνών. Προς τούτο, και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όλα όσα έχουν γραφτεί ή ακουστεί, δηλώνω τα κάτωθι: Ο Δημήτρης Κασσάρ, παγκοσμίως γνωστός ως DJ Decibel, έχαιρε άκρας υγείας. Εργαζόταν σκληρά, από το πρωί έως αργά το βράδυ, σε δύο εργασίες, στις οποίες ανταποκρινόταν με απόλυτη επιτυχία. Είναι παντελώς ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του, τα όσα με μεγάλη αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, περί δήθεν χρήσης ναρκωτικών από τον σύζυγό μου. Το “ναρκωτικό” του ήταν η ίδια η οικογένειά του και κυρίως τα δύο παιδιά του, από τα οποία το μόλις προ δύο μηνών κοριτσάκι μας, ελάχιστα πρόλαβε να το ζήσει. Είναι ψευδές ότι βρέθηκα και εγώ θετική στον κορονοϊό. Αν είχε συμβεί αυτό, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ούτε με τα παιδιά μου θα μπορούσα να βρίσκομαι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διαρκούσης της παραμονής του συζύγου μου στο νοσοκομείο, ούτε μετά το θάνατό του θα βρισκόμουν στην οικία της μητέρας μου, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ο Ε.Ο.Δ.Υ. με ενημέρωσε ότι μετά τη λήξη της καραντίνας δεν απαιτείτο να κάνω το τεστ, γεγονός που μου προκάλεσε τουλάχιστον απορία, πλην όμως εγώ η ίδια έκανα το τεστ, προκειμένου να βεβαιωθώ ότι τόσο τα παιδιά μου όσο και η μητέρα μου θα είναι ασφαλείς. Το τεστ ήταν αρνητικό. Διαπίστωσα περαιτέρω, ότι στοχοποιήθηκαν οι χώροι εστίασης για το γεγονός ότι ο σύζυγός μου κόλλησε κορονοϊό. Δεν μπορώ ούτε να κατανοήσω ούτε να αποδεχθώ τη στοχοποίηση αυτή. Ο σύζυγός μου καθ’ όλο το προηγούμενο της εισαγωγής του στο νοσοκομείο διάστημα, εκτός από το χώρο στον οποίο έπαιζε μουσική και τις άλλες δραστηριότητές του, επί μία ολόκληρη εβδομάδα μπαινόβγαινε στο μαιευτήριο όπου γέννησα. Με την ίδια λογική πρέπει να στοχοποιηθούν και τα μαιευτήρια».

Εν συνεχεία η χήρα του 39χρονου DJ αναφέρει: «Ο Δημήτρης Κασσάρ ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη του κόσμου, ήταν άριστος οικογενειάρχης, αφοσιωμένος σε μένα και τα παιδιά του, και όσοι τον γνώριζαν, και είναι πάρα πολλοί αυτοί, μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άριστο χαρακτήρα του, πρωτίστως όμως τη μεγάλη θέλησή του για ζωή. Για τον λόγο αυτό είμαι αποφασισμένη να προβώ σε όλες τις αναγκαίες και εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να γνωρίζω τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ήταν ένας άνθρωπος που άντεξε στην εντατική έναν ολόκληρο μήνα, είχε, επαναλαμβάνω, τεράστια θέληση για ζωή, και είχε άλλωστε πολλούς λόγους για να ζήσει. Προς τον σκοπό της διερεύνησης των συνθηκών της νοσηλείας του, η οποία κατέληξε στον θάνατό του, θα ζητήσω κατ’ αρχήν τον πλήρη ιατρικό φάκελο της νοσηλείας του από το νοσοκομείο, πρέπει δε να σημειώσω ότι ο ίδιος είχε φωτογραφίσει και μου είχε στείλει τα πρώτα ιατρικά έγγραφα και στοιχεία της νοσηλείας του, τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια του δικηγόρου μας και των επιστημονικών μας συμβούλων. Πέραν όμως των ιατρικών αυτών στοιχείων υπάρχει και αλληλογραφία, ακόμη και προφορική καταγεγραμμένη επικοινωνία μου με τον σύζυγό μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, η οποία, εκτιμωμένης πλέον υπό το πρίσμα της κατάληξης της νοσηλείας του, μου δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό για τις συνθήκες της νοσηλείας και του θανάτου του. Απευθύνω λοιπόν δημόσια έκκληση να σεβαστούνε όλοι τη μνήμη του συζύγου μου και να μην ενοχληθεί άλλο η οικογένεια, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου μας, δεδομένου ότι αυτές τις ώρες, εκτός από τον θρήνο μου, πρέπει να διαχειριστώ και τον εφιάλτη της αντιμετώπισης του θανάτου του συζύγου μου από την τριών ετών κόρη μας, η οποία ακόμα τον περιμένει να επιστρέψει από το νοσοκομείο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ