Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της συζύγου του Dj Decibel – “Για μας ζεις αιώνια, θεέ μου να τον προσέχεις”

Λόγια αγάπης στο τελευταίο “αντίο” της συζύγου του 39χρονου Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο Dj, γνωστός και ως Decibel, πάλεψε στην Εντατική του “Γ. Γεννηματάς” επί τρεις εβδομάδες, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε το Σάββατο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Άφησε πίσω τη σύζυγο και τα δύο μικρά παιδιά τους.

Η Ιωάννα Τάλκα, με πόνο ψυχής, μιλάει για τον δικό της άνθρωπο, με τον οποίο πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και του υπόσχεται ότι θα κρατήσει τον όρκο της, να μεγαλώσει τα παιδιά τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί και “θα είναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα”. “Θεέ μου να τον προσέχεις”, αναφέρει η σύζυγος του Δημήτρη Μπέλλου.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμά της:

“Τι μπορώ να σου πω…τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου…μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια…τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου…τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις…δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας…ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου…εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πάτερα…ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας…μα πάνω απ’ όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!! Για μας ζεις αιώνια…Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!!Θεέ μου να μου τον προσέχεις…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ