Χαρδαλιάς: Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι παρών – Είμαστε όλοι μία οικογένεια – ΒΙΝΤΕΟ

«Με τον κ. Τσiιοδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από ό,τι κάναμε στην αρχή της πανδημίας. Ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό» τόνισε με έμφαση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα πρέπει να επιστρέψει ο καθηγητής λοιμωξιολογίας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιας τόνισε ακόμη πως συζητούν με τον κ. Τσιόδρα καθημερινά και πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εμφανίζεται όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο.

Αναφερόμενος στις φήμες περί διαφωνιών του κ. Τσιόδρα με τα μέτρα που έχουν παρθεί, ο υφυπουργός τόνισε: «Είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε αποφασίσει».

“Ο κ. Τσιόδρας είναι ένας άνθρωπος που έχει ένα χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί” συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, αποκάλυψε πως ο καθηγητής περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο υπουργείο. «Έρχεται μαζί μας το πρωί και φεύγει το βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Με τη σειρά του ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε ότι «το περιεχόμενο της ενημέρωσης το συζητάμε με τον κύριο καθηγητή και το πρωί και το απόγευμα και το συζητήσαμε λίγο πριν βγούμε και εδώ, οπότε να ξέρετε ότι είναι πλήρως ενήμερος για την ενημέρωση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ