Ο “ελεγκτής” με… μαγιό και σαγιονάρες – Τι καταγγέλλει η Μαίρη Παναγάκου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Μάνη και γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου, όταν κατήγγειλε γιατρό που υποδυόταν τον ελεγκτή του ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ontime”, η Μαίρη Παναγάκου υποστήριξε ότι ένας γιατρός προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο εντός της κουζίνας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμνός από τη μέση και πάνω φορώντας μόνο το μαγιό του. Ισχυρίζεται δε ότι το κίνητρο της εισβολής του στην κουζίνα δεν είχε να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό αλλά επειδή ο υπάλληλος της παραλίας με τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες του εστιατορίου δεν μπόρεσε να τον εξυπηρετήσει καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλα τα σετ ομπρελοκαθισμάτων ήταν πιασμένα.

Βάσει όσων αναφέρει στην γραπτή καταγγελία της την οποία έστειλε μέσω e-mail στον ΕΟΔΥ “ο εν λόγω άνδρας φορούσε μόνο το μαγιό του και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, ξυπόλυτος και τα πόδια του γεμάτα άμμο”. Αναφέρει επίσης ότι “περίμενε τη στιγμή που θα ήταν αφύλακτη η είσοδος του γραφείου και της κουζίνας και τότε όρμησε μέσα κουνώντας επιδεικτικά το δάκτυλό του, φωνάζοντας ότι είναι ελεγκτής του ΕΟΔΥ, απειλώντας μας σε περίπτωση που δεν του δώσουμε ομπρέλα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο είναι γιατρός που εργάζεται στον ΕΟΔΥ , όμως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην κεντρική υπηρεσία του οργανισμού.

ΠΗΓΗ: Ontime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ