Βόλος: Επανεμφανίστηκε ο 37χρονος «Κάμελ» – Σοκάρει η 29χρονη που δέχτηκε επίθεση με βενζίνη- ΒΙΝΤΕΟ

Ο «Κάμελ», ο οποίος κυκλοφορεί κρατώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη στο χέρι και επιτίθεται σε γυναίκες, έκανε την επανεμφάνισή του στον Βόλο. Ο 37χρονος άνδρας δηλώνει άστεγος και πριν από χρόνια απειλούσε με απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας από ταράτσες κτιρίων.

Ο «Κάμελ» επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα και προσπάθησε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο. Η γυναίκα το απέφυγε, όμως δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Το συμβάν που έγινε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ήρθε στο φως μετά από ανάρτηση της γυναίκας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος είναι ο «Κάμελ»

Ο «Κάμελ» αποφυλακίστηκε μετά την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για επίθεση που είχε διαπράξει σε βάρος 21χρονης Βολιώτισσας τον Ιούλιο του 2018 στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2019 με εισαγγελική διάταξη και στη συνέχεια εξέτασε μέρος του υπολοίπου της ποινής των 9 μηνών και 7 ημερών για την προαναφερόμενη επικίνδυνη σωματική βλάβη και επωφελήθηκε των ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Σημειώνεται ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχει κρίνει ότι ο 37χρονος δε χρήζει νοσηλείας. Οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα εθισμού σε ουσίες και όχι ψυχιατρικά προβλήματα ώστε να χρήζει νοσηλείας.Σοκάρει η καταγγελία 29χρονης που δέχτηκε επίθεση με βενζίνη

Η 29χρονη γυμνάστρια από τον Βόλο ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.

«Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά», περιγράφει, μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS”.

«Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ», λέει η ίδια. «Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες», αποκάλυψε.

Το story που ανέβασε η 29χρονη γυμνάστρια στο Instagram, περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και αυτές στο στόχαστρο του 37χρονου. «Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν», προσθέτει η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ