Πύρινος εφιάλτης στη Μάνη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τρία είναι τα ενεργά μέτωπα που καίνε αυτή τη στιγμή στη Μάνη με την κατάσταση να είναι δύσκολη. Στον οικισμό Χωσιάρι η απόσταση των σπιτιών από τις φλόγες υπολογίζεται στα 300 μέτρα.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους και μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, οι κάτοικοι των οικισμών Βάχος, Γέρμα, Δροσοπηγή, Σκαμνάκι και Νεοχώρι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, με δικά τους μέσα, ενώ έχει διακοπεί η οδική επικοινωνία Αρεόπολης- Γυθείου λόγω της φωτιάς και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.Όλο το βράδυ επιχειρούν 155 πυροσβέστες, με επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, και 47 οχήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα ριχτούν στις μάχες με τις φλόγες και τα εναέρια μέσα. Το θετικό είναι ότι αυτή την ώρα έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων. Η ένταση των ανέμων αναμένεται όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί να αυξηθεί τις μεσημεριανές ώρες.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ