Μίνα Αρναούτη: Ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το δυστύχηµα µε τον Παντελίδη

Του Παναγιώτη Σουρέλη,

“Από τη μοιραία εκείνη ημέρα η ζωή μου άλλαξε άρδην, διαλύθηκα ως άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά… Αδυνατώ πλέον να ζήσω ως φυσιολογική και απολύτως υγιής νέα γυναίκα, όπως ζούσα πριν από το ατύχημα… Μοιάζω αρτιμελής, δεν είμαι…”. Στις παραπάνω φράσεις της Μίνας Αρναούτη συμπυκνώνεται η πολυσέλιδη αγωγή που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες, ζητώντας 1,1 εκατ. ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη, στο αυτοκίνητο του οποίου η ίδια ήταν συνεπιβάτης, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Την ημέρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής, πατώντας δυνατά το γκάζι, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες σε ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Βουλιαγμένης και πέρασε στην αιωνιότητα, ενώ τραυματίστηκαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου που επέβαιναν στο πολυτελές τζιπ.

Στην αγωγή, που αποκαλύπτει η Realnews, η Μίνα Αρναούτη περιγράφει όσα βίωσε εκείνο το βράδυ, τη μάχη που έδωσε για τη ζωή της επί μήνες στο νοσοκομείο, αλλά και τον Γολγοθά που ακολούθησε με εξαντλητικές φυσικοθεραπείες και αλλεπάλληλα χειρουργεία αποκατάστασης. Ξύπνησε έπειτα από περίπου 40 ηµέρες στη ΜΕΘ και έπαθε σοκ από την εικόνα που αντίκρισε: “∆εν µε αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναµη, ανίκανη για την παραµικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστοµίας δεν έβγαινε η φωνή µου, η οποία επανήλθε σταδιακά µετά από 2 εβδοµάδες”.

Συνολικά νοσηλεύτηκε για 189 ηµέρες, ενώ υπεβλήθη σε 16 χειρουργικές επεµβάσεις. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς η µητέρα της. Η ίδια ήταν αδύναµη και ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί. “Ισοδυναµούσε µε φυλακή. Ήμουν εγκλωβισµένη στο ίδιο µου το σώµα, ανήµπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη”.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ