Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως αποκαλυπτικό σημείωμα της 35χρονης – Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι της

Της Άννας Κανδύλη

Στοιχεία που συνηγορούν στο ότι η 35χρονη ήταν η γυναίκα εκείνη που έστησε ενέδρα και πέταξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές.

Στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, περιγράφονται τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα στο διαμέρισμα της 35χρονης.

Μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα ξεκινάει με τις λέξεις: “Τι θα γίνει με τον πρώην” και τελειώνει “δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο”…

Από την ανάλυση του υλικού των καμερών, όπου απεικονίζεται η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, οι Αρχές διαπιστώνουν σημεία ταύτισης με τα κατασχεθέντα ευρήματα της 35χρονης. Η τσάντα που εντοπίστηκε είναι ίδιου χρωματισμού, ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή, καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή, σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδος. Επίσης, το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα, όπως αυτό που φοράει η γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Τέλος, το παλτό που κατασχέθηκε προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος, τον χρωματισμό αλλά και στον χαρακτηριστικό γιακά, που φορούσε η δράστιδα της φρικτής επίθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ