Επίθεση με βιτριόλι: Το ντοκουμέντο φωνής “κλειδί” για την αποκάλυψη της δράστιδας – ΒΙΝΤΕΟ

“Κλειδί” για την αποκάλυψη της γυναίκας που εξαπέλυσε τη βάρβαρη επίθεση εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, θεωρείται το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την ηχογραφημένη φωνή της γυναίκας που κάλεσε προκειμένου να κλείσει ραντεβού με ταξί και θεωρείται πως είναι η “μαυροντυμένη” που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη. Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με τον Alpha, έγινε την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης, με τηλεκάρτα από τηλεφωνικό θάλαμο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι γυναίκες που έχουν μπει στο “κάδρο” των αστυνομικών ερευνών θα κληθούν να μιλήσουν, προκειμένου οι ειδικοί αναλυτές να διαπιστώσουν εάν ταυτίζεται η χροιά της φωνής τους με αυτή της γυναίκας που έκανε το επίμαχο τηλεφώνημα.

Ο Alpha μετέδωσε πλάνα μέσα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, όπου γίνεται η επεξεργασία του ηχητικού.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Σημειώνεται πως πληροφορίες ανέφεραν, νωρίτερα, ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται στο “Θριάσιο” νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Ιωάννα προκειμένου να της δείξουν τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους. Μεταξύ αυτών και το ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της γυναίκας που θεωρούν ότι της επιτέθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ