Επίθεση με βιτριόλι: Οι Αρχές έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της “μαυροντυμένης” γυναίκας

Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδας, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, φέρονται να έχουν οι αστυνομικές Αρχές. Και αυτό γιατί το τηλεφώνημα που έκανε στην εταιρεία ταξί, προκειμένου να ζητήσει να την μεταφέρουν, έχει καταγραφεί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών και η καταγεγραμμένη κλήση θα αξιοποιηθεί προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με άλλες ύποπτες γυναίκες. Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της δράστιδας, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπό της.

Όπως προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνεται πως η “μαυροντυμένη” γυναίκα μετέβη στην Καλλιθέα χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της, γεγονός που “μαρτυρά” ότι είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ