Επίθεση με βιτριόλι: Σε τρεις γυναίκες επικεντρώνεται η ΕΛ.ΑΣ. – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης

Φαίνεται πως η “δεξαμένη” των υπόπτων για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη έχει περιοριστεί σημαντικά βάσει των όσων μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελληνική Αστυνομία δεν ψάχνει στα… τυφλά. Έτσι ο κύκλος των υπόπτων για το ποια γυναίκα είναι πίσω από την επίθεση της Καλλιθέας κλείνει. Συγκεκριμένα, τρεις φαίνεται να είναι οι γυναίκες που συνιστούν βασικές ύποπτες για την πράξη αυτή και μάλιστα και οι τρεις βρίσκονται στο στενό περιβάλλον της 34χρονης.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής μίλησε στο Star και αποκάλυψε ότι οι Αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου και τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής για την κατάσταση της 34χρονης: «Η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος».

Σχετικά με τη ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της υπογράμμισε ότι «κάνει καλύτερες σκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις αρκετές στο μυαλό της και αυτές τις σκέψεις πληροφορεί την αστυνομία και προσπαθεί και η αστυνομία, όσο μπορεί, να εξιχνιάσει αυτή την περίπτωση. Και η ίδια προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις, τόσο στον εαυτό της, όσο και τους υπολοίπους».

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση του γρίφου, ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε: «Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δε ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος».

Τέλος σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται η 34χρονη την υπόθεση, ο δικηγόρος της τόνισε: «Προφανώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή της δε θα ειναι η ίδια. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι που ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εργαζόταν σε δυο δουλειές. Είναι απορίας άξιο πώς ένας εγκέφαλος κάνει αυτή την καταστροφή, ειναι συγκλονιστικό να το σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα φθάσουν σε τέτοιου είδους αγριότητας έγκλημα», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ