Τραγωδία στη Σκόπελο: Σε απόγνωση ο σύζυγός της γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σκόπελο από τον θάνατο μίας γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας χτυπήθηκε από κεραυνό.

“Περίπου στις 10 χθες το πρωί ξέσπασε ένα μπουρίνι και βρήκε το ζευγάρι μέσα στον κήπο του, μπροστά από το σπίτι του, είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες. Έπεφταν οι βροντές και οι άνθρωποι σηκώθηκαν να γυρίσουν στο σπίτι τους. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα. Και γυρίζει ο άνδρας πίσω και βλέπει τη γυναίκα χτυπημένη κάτω. Την πήγαν στο κέντρο υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου κ. Νίκος Βαφίνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ζητούν 3.000 – 4.000 ευρώ από τον σύζυγό της άτυχης γυναίκας για τη νεκροτομή ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου είπε μεταξύ άλλων: “Ο άνδρας είναι χαμηλοσυνταξιούχος και του ζητούν χρήματα για ένα συμβάν το οποίο έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί… Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν τα έχει τα χρήματα αυτά και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόγνωση”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ