Βάρκιζα: Τι δηλώνει ο οδηγός λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε την Κυριακή από τρεις άνδρες – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ αφηγείται τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις άνδρες σε στάση λεωφορείου στην Βάρκιζα ο οδηγός του λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών.

Όπως λέει χωρίς αφορμή τρεις γεροδεμένοι άνδρες το μεσημέρι της Κυριακής ανέβηκαν στο λεωφορείο του και τον χτύπησαν αφού νωρίτερα τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν καθώς είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Βρέθηκε να γίνεται σάκος του μποξ χωρίς αφορμή, με τα σημάδια να είναι ακόμα ορατά στο σώμα του. Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου καταγγέλλει πως στο τέρμα του δρομολογίου 171, στην Βάρκιζα βρέθηκε απέναντι σε τρεις μαινόμενους άνδρες. Οι δύο στρατιωτικοί, όπως λέει.

Όλα ξεκίνησαν μεσημέρι Κυριακής. Το λεωφορείο σταμάτησε όσο πιο κοντά γινόταν στην σταση. Όμως εκεί βρίσκονταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους άρχισαν να τον προκαλούν. Η λεκτική αντιπαράθεση γρήγορα εξελίχθηκε στην σωματική κακοποίηση του. Οι δυο στρατιωτικοί και ο τρίτος άνδρας ανέβηκαν στο λεωφορείο και τον χτύπησαν με αγριότητα.

«Σώθηκα χάρη στην ομάδα ΔΙΑΣ που περνούσε τυχαία»

Για καλή του τύχη άνδρες της ομάδας Δίας που ήταν τυχαία στην περιοχή είδαν τον ξυλοδαρμό και έσπευσαν. «Τυχαία ήρθε η αστυνομία και σώθηκα», αναφέρει.

Ο ίδιος έχει στραφεί δικαστικά κατά των τριών ανδρών και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, όσο για τον ίδιο όσο και για κάθε οδηγό που μπορεί να βρεθεί να κάνει το μεροκάματο του τρόμου.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ