Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί η μαυροντυμένη γυναίκα δεν “συνελήφθη” από τις κάμερες – Τα δύο σενάρια – ΒΙΝΤΕΟ

Η δράστιδα της φρικτής επίθεσης εναντίον της 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα, δεν “συνελήφθη” από τις κάμερες, όπως προκύπτει από τις αναλύσεις των βίντεο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τον Alpha.

Οι αρχές, που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, εξετάζουν δύο σενάρια για τον λόγο που η μαυροντυμένη γυναίκα δεν υπάρχει στα πλάνα των βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα καμερών που βρίσκονται στη διάθεσή τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο σενάριο είναι η γυναίκα να κρύφτηκε στο υπόγειο όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, καθώς οι σκάλες βρίσκονται δίπλα στο ασανσέρ όπου έγινε η επίθεση με το βιτριόλι. Στη συνέχεια, εκτιμούν, η δράστιδα εκμεταλλεύτηκε τον πανικό και με πολύ προσεκτικές κινήσεις βγήκε έξω από το κτίριο, ώστε να μην καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Το δεύτερο σενάριο είναι η γυναίκα να κινήθηκε εντός του κτιρίου τεσσάρων ορόφων, να άλλαξε τα ρούχα της, να έβγαλε τη μάσκα και τον σκούφο που φορούσε και να έφυγε κάποια στιγμή χωρίς να τραβήξει τα βλέμματα.

Σύμφωνα πάντως με τις εκτιμήσεις των αρχών, η μαυροντυμένη γυναίκα γνώριζε το κτίριο και τη γύρω περιοχή και ήξερε πώς να κινηθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ