Συγκλονίζει μαρτυρία για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Την είδαμε να τρέχει παραμορφωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Φως στις συνθήκες της σοκαριστικής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα, ρίχνει η μαρτυρία ενός άνδρα, γείτονα της περιοχής. Όπως αναφέρει, η επίθεση με βιτριόλι φέρεται να συνέβη στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργαζόταν η 34χρονη.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί ότι “ξαφνικά ακούμε ‘βοήθεια βοήθεια’, βγαίνουμε έξω και βλέπουμε μία κοπέλα που έχει βγει από τη διπλανή είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεξε προς το φαρμακείο… Μπήκε στο φαρμακείο, έτρεξαν κι άλλοι από την γειτονιά…”.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα η γυναίκα ήταν παραμορφωμένη στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να πετάξει από πάνω της τα ρούχα που φορούσε, καθώς αυτά την έκαιγαν.

“Μπαίνοντας στο φαρμακείο η κοπέλα παραμορφωμένη στο μισό πρόσωπο τουλάχιστον και με αίματα -μπορεί να έχει χάσει και το ένα μάτι της- πετάει τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της”.

Ο ίδιος τονίζει, πως πριν από το περιστατικό δεν είχε ακουστεί κάτι και ο ίδιος δεν πρόλαβε να δει τι συνέβη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η 34χρονη δέχτηκε επίθεση από μία άλλη γυναίκα, η οποία φορούσε χειρουργική μάσκα στο πρόσωπό της και φαίνεται πως της είχε στήσει ενέδρα, μπροστά από το ασανσέρ του κτιρίου όπου εργάζεται. Η άγνωστη έριξε στο πρόσωπο του θύματος μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.

Η 34χρονη άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και έτρεξε προς ένα φαρμακείο, ενώ γείτονες και περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία. Η γυναίκα διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται σχετικές πληροφορίες, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη φρικτή επίθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αναζητούν εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών, που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, με την ελπίδα η άγνωστη γυναίκα που έκανε την επίθεση να έχει “συλληφθεί” από την κάμερα. Την ίδια στιγμή, αναμένουν να δοθεί το “πράσινο φως” από τους γιατρούς προκειμένου να πάρουν κατάθεση από το θύμα.

Πληροφορίες πάντως που μετέδιδε νωρίτερα ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν και ότι πιθανό κίνητρο της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ