Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξεσπά: Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα την περίμενα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη λίγες ώρες πριν από την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη υπόθεση της δολοφονίας της αδικοχαμένης φοιτήτριας αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη τις τελευταίες ημέρες.

“Εγώ σέβομαι όλους τους κλάδους που προσπαθούν να υπερασπιστούν τους συναδέλφους τους… Είναι θεμιτό κάποιοι να προσπαθούν να υπερασπιστούν συναδέλφους τους, αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού μας δεν είναι ίδια”, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που έγιναν στην εκπνοή της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης του, Ελένης.

Ο κ. Τοπαλούδης χαρακτήρισε “εξωφρενικό” το να έρχονται εδώ και να “μας εμπαίζουν σαν οικογένεια”, αναφερόμενος στην πλευρά των κατηγορουμένων. Σχολιάζοντας την αγόρευση της Εισαγγελέως της έδρας, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως “η κυρία Εισαγγελέας μίλησε ανθρώπινα και νομικά όπως έπρεπε να τεκμηριώσει την εισήγησή της”.

“Άκουσα χθες το βράδυ δηλώσεις πολλών και διαφόρων στελεχών κομματικών. Σταματήστε να παίζετε πολιτικά παιχνίδια στη μνήμη της κόρης μας, λύστε τις διαφορές σας εκτός της δικαστικής αίθουσας, όχι στη μνήμη της κόρης μου”, είπε ο κ. Τοπαλούδης, ενώ ερωτηθείς για τις σημερινές του προσδοκίες, είπε πως αναμένει την ανώτατη ποινή που προβλέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

“Μην θεωρήσουν κάποιοι ότι εκεί μέσα γίνεται λαϊκό δικαστήριο. Δεν γίνεται λαϊκό δικαστήριο, εδώ εκπροσωπούμε εμείς τον κάθε γονιό που στέλνει το παιδί του να σπουδάσει με χαρά, με όνειρα και ελπίδες και το παίρνει παραμορφωμένο οικτρά, βασανισμένο οικτρά και βιασμένο”, πρόσθεσε.

Η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, το 2018, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ