Τροχαίο στη Γλυφάδα: Την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού της Corvette ζητεί ο πατέρας του άτυχου Νάσου

«Σαν οικογένεια ο δολοφόνος του γιου μας μας έχει διαλύσει» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του 25χρονου Νάσου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τον περασμένο Φεβρουάριο στη Γλυφάδα.

Χθες, Δευτέρα (11/5) ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική σε βάρος του 40χρονου οδηγού της Corvette που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον άτυχο Νάσο.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση από οδηγό που δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, λόγω της κατανάλωσης οινοπνεύματος και της διενέργειας επικίνδυνων ελιγμών, για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος και για παράβαση του άρθρου 43 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος.

«Δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν από την άλλη πλευρά, κανείς δεν πήρε τηλέφωνο. Δεν έχει ίχνος άνθρωπιάς. Με έχει στεναχωρήσει το γεγονός ότι άφησε το παιδί μου εκεί» είπε ο πατέρας του άτυχου νέου.

Από την άλλη πλευρά, η δικηγόρος που είχε συνοδεύσει τον οδηγό της Corvette στο αστυνομικό τμήμα υποστήριξε ότι εδώ και δύο μήνες δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ