Τι είπε στην απολογία του ο παιδεραστής του Ρεθύμνου: Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στη φυλακή

Ενώπιον της εισαγγελέως απολογήθηκε σήμερα ο Νίκος Σειραγάκης, καταδικασμένος σε 401 χρόνια κάθειρξη για παιδεραστία, που συνελήφθη έπειτα από εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του “μη με στείλετε πίσω, δεν θέλω να ξαναγυρίσω στη φυλακή. Δεν έχω κάνει κάτι για να τιμωρηθώ με αυτόν τον τρόπο”.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή αναφέρουν πως ο 56χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι “είναι άδικο, δεν έχω παραβιάσει κανέναν όρο. Για την αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας μου, ενημέρωσα τη φυλακή Γρεβενών με email, το οποίο απευθυνόταν και στην εισαγγελία Γρεβενών. Την επόμενη ημέρα, η φυλακή μου είπε να επικοινωνήσω ο ίδιος με την εισαγγελία. Πήρα τηλέφωνο, υπάρχει και η κλήση, και μου είπαν να πάω στο τμήμα Καλαμαριάς να κάνω υπεύθυνη δήλωση και να τη στείλω στην Εισαγγελία. Ήμουν σε διαδικασία ενημέρωσης και με συνέλαβαν. Δεν έκανα κάτι παράνομο. Για ό,τι έχω κάνει, έχω καταδικαστεί. Μη με στείλετε πίσω, δεν θέλω να ξαναγυρίσω στη φυλακή. Δεν έχω κάνει κάτι για να τιμωρηθώ με αυτόν τον τρόπο”.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποφυλάκισής του έχει μπει στο “μικροσκόπιο” της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ