Εξάρχεια: Επίθεση κατά αστυνομικών της Ομάδας Δράσης -Ένας τραυματίας- ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί της “Ομάδας Δράσης”, στην περιοχή των Εξαρχείων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη 1:00, τα άτομα αυτά επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς της “Ομάδας Δράσης”, που περνούσαν εκείνη την ώρα από την οδό Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, γνώριζαν το σημείο που θα περνούσε η “Ομάδα Δράσης” και τους είχαν στήσει ενέδρα.

Αρχικά προσήχθησαν τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ενώ στη συνέχεια οι προσαγωγές αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο αλλοδαπός είναι γνώριμος στις αρχές και έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση λαθραίων τσιγάρων στα Εξάρχεια και το τελευταίο διάστημα έχει ενταχθεί σε μία από τις πιο δραστήριες ομάδες των μπαχαλάκηδων, είπε η Μίνα Καραμήτρου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ