Χαμός με τον Βελόπουλο και την αλοιφή που πουλάει για τον κορονοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αλοιφή, που υποστηρίζει ότι προστατεύει από τον κορονοϊό, διαφημίζει μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στα χέρια είναι το πρόβλημα, ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι αυξάνονται τα κρούσματα για τον κορονοϊό. Η εν λόγω κηραλοιφή, λέει, είναι εξαιρετική. “Θα κάνετε μία επάλειψη το πρωί στα χέρια, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και είναι τελειωμένο, δεν κολλάτε τίποτα… Ούτε τον κορονοϊό να φοβηθείτε, ούτε μην κολλήσετε εσείς τη γυναίκα σας, τον άνδρα σας, το παιδί σας, το εγγόνι σας, ευπαθείς ομάδες, μικρές ηλικίες. Επαναλαμβάνω μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα κρούσματα. Προλάβετε τώρα…”, λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε άλλο σημείο, αναφέρει πως “ο κορονοϊός θα εξαπλωθεί και εξαπλώνεται φαίνεται ραγδαία, κάναμε και ανοησίες σαν λαός…”, γι’ αυτό, συμπληρώνει πάρτε την κηραλοιφή “για να μην κινδυνεύσετε ποτέ να κολλήσετε τον κορονοϊό, ιούς της γρίπης…”. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, η αλοιφή περιέχει ένα βότανο μέσα, το οποίο φύεται μόνο στην Αυστραλία.

Το θέμα έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ