Θεσσαλονίκη: Σύλληψη σπείρας διαρρηκτών οι οποίοι αφόδευαν στα μέσα στα σπίτια που άνοιγαν

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο νεαροί από την Θεσσαλονίκη,οι οποίοι σύμφωνα με το ανακοινωθέν της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Σταυρούπολη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά,την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως ανέκυψε από έρευνα των αστυνομικών οι δύο νεαροί,μαζί με τρία ακόμη άτομα είχανε συστήσει συμμορία και πραγματοποιούσαν πλήθος διαρρήξεων-με διαφορετική σύσταση κάθε φορά-.

Συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020 πραγματοποίησαν 12 διαρρήξεις σπιτιών, κτιρίων και καταστημάτων με λεία χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Το ιδιαίτερο της υπόθεσης εντοπίζεται στην “σφραγίδα” της συγκεκριμένης συμμορίας,την οποία και άφηνε στα κτίρια τα οποία διερήγνυε. Συγκεκριμένα τα μέλη της συμμορίας πριν αποχωρήσουν από το κάθε κτίριο αφόδευαν εντός του χώρου τον οποίο προηγουμένως είχαν ξαφρίσει. Τα στοιχεία των τριών συνεργών των συλληφθέντων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Πηγή: newsit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ