• Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία - Τα μηνύματα «φωτιά» πριν χαθούν τα ίχνη του - ΒΙΝΤΕΟ

  5:51 μμ, Σαββατο 29 Φεβ 2020 5:51 μμ, Σαββατο 29 Φεβ 2020

  Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης ενός 55χρονου επιχειρηματία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο μήνες, προκαλώντας αγωνία στους δικούς του ανθρώπους.

  Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες των αρχών, αλλά και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του Λεωνίδα Μπάτσιου.

  Ο επιχειρηματίας, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε για σχεδόν τρεις δεκαετίες πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Ίλιον. Εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 4 Ιανουαρίου από το σπίτι του στην οδό Φιλιατρών στην ίδια περιοχή.

  Στη χθεσινή εκπομπή, το «Τούνελ» επιμένοντας στη βαθιά έρευνα, βρήκε νέους μάρτυρες και εντόπισε τον άνθρωπο με τον οποίο είχαν προστριβές. Δέχτηκε να μιλήσει στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην ημέρα της εξαφάνισης και στο υβριστικό μήνυμα που του έστειλε.

  «Πού να γνωρίζω και εγώ τι έγινε… Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και τους είπα στη διάθεσή σας ότι ξέρω να το πω. Ο άνθρωπος σηκώθηκε να φύγει προφανώς γιατί είχε χρέη», είπε. Αναφερόμενος στην κόντρα που είχαν, τόνισε: «Αν είχε διαφορές με κάποιους εγώ δεν το γνωρίζω. Εκείνη την ημέρα ναι, εγώ τον έβρισα με μηνύματα στο τηλέφωνο, δεν τον απείλησα».

  Οι γονείς του επιχειρηματία που ζουν στο χωριό Ρυάκια Πιερίας – κοντά στην Κατερίνη, ζουν το δικό τους δράμα και μίλησαν συγκινημένοι στο «Τούνελ». Τελευταία επικοινωνία με το παιδί τους ήταν πριν την Πρωτοχρονιά. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο χωριό για αρκετές ημέρες. «Δεν ξέρουμε τι απόγινε, που βρίσκεται, εάν υπάρχει και εάν είναι ζωντανός, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια», είπε ο πατέρας του.

  «Φοβόμαστε μήπως του έκαναν κακό, δεν είχε λόγο να φύγει», είπε κλαίγοντας η μητέρα του. «Δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας πάρει ένα τηλέφωνο στην εκπομπή να πει ότι τον είδε και είναι ζωντανός, ας δώσει ένα σημάδι ζωής», κατέληξε η τραγική μάνα.

  Η αδελφή του, εμφανώς συγκινημένη και γεμάτη πόνο, θέλει να μάθει την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Λεωνίδα. «Με πήρε και μιλήσαμε στο τηλέφωνο, τον άκουσα πολύ στενοχωρημένο. Κάτι του κάνανε. Φοβόμαστε ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. Πονάμε και κρύβουμε τον πόνο κάτω από τα δόντια μας. Τον περιμένουμε όλοι με ανοιχτές τις αγκαλιές μας», είπε η γυναίκα στο «Τούνελ».

  Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο φίλος, αλλά και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ όπου ο αγνοούμενος επιχειρηματίας συνήθιζε να συχνάζει. «Δεν είχε τάσεις αυτοκαταστροφής, δεν ήταν τέτοιος χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα είχε δώσει σημεία ζωής, τουλάχιστον στα παιδιά του αν ήταν καλά. Τους είχε μεγάλη αδυναμία. Κάποιος μπορεί να τον προκάλεσε από το τηλέφωνο. Μόνο τότε θα κατέβαινε κάτω τόσο βιαστικά. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα του», ανέφερε.

  Πηγή/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: anikolouli.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα