Δολοφονία στη Βάρη: Στα ίχνη του “φαντάσματος” της σερβικής μαφίας – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Τα “αποτυπώματα” που αφήνει κατά καιρούς σε υποθέσεις με φορτία κοκαΐνης στην Ελλάδα ένα από τα ηγετικά στελέχη της σερβικής μαφίας και συγκεκριμένα της συμμορίας “Σκάλιαρι” του Μαυροβουνίου, αναζητά η Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για τον Μ.Χ. ο οποίος θεωρείται άνθρωπος – “φάντασμα” από την Ασφάλεια, καθώς τον έχουν “δει” πίσω από συγκεκριμένες υποθέσεις κοκαΐνης που έχει χειριστεί το αρμόδιο τμήμα, χωρίς όμως ποτέ να έλθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον μαφιόζο.

Μάλιστα, η υπόθεση λαμβάνει πιο σοβαρές διαστάσεις έπειτα από τη διπλή εκτέλεση στην ταβέρνα της Βάρης, όπου άγνωστοι σκότωσαν δύο από τα κορυφαία ηγετικά στελέχη της συμμορίας “Σκάλιαρι” του Μαυροβουνίου. Οι έμπειροι ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο Μ.Χ. να είχε επαφές και με τους δύο εκτελεσθέντες αρχηγούς της “Σκάλιαρι”.

Όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταθέσεις που αφορούν στην εκτέλεση των δύο Σέρβων μαφιόζων, όπου αναφέρεται ότι τα δύο θύματα ήταν γνωστά στους υπαλλήλους της ταβέρνας, καθώς την επισκέπτονταν συχνά και μάλιστα πολλές φορές μαζί με άλλα δύο ή τρία άτομα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το ενδεχόμενο ένα από αυτά τα άτομα της παρέας να ήταν τελικά ο τρίτος στην ιεραρχία της μαφιόζικης οργάνωσης, ο μαφιόζος- “φάντασμα” δηλαδή, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από μεγάλες υποθέσεις εισαγωγής κοκαΐνης στην Ελλάδα με σκοπό τη διακίνησή τους τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις πιάτσες της Ευρώπης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ