Τραγωδία στη Βέροια: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού δύο ετών, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Βέροιας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας κοριτσάκι δύο ετών, συνοδεία δύο ιατρών που εφάρμοζαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για τουλάχιστον 25 λεπτά. Στο ανακοινωθέν σημειώνεται ότι δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης

Διαβάστε αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)

“Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 2:00 πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης. Τα αίτια του θανάτου Θα διαπιστωθούν από την ιατριδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για τη Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ