Καμερούν: Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες των ναυτικών που απήχθησαν από πειρατές – ΒΙΝΤΕΟ

Ώρες αγωνίας περνούν οι οικογένειες των πέντε Ελλήνων ναυτικών που απήχθησαν στο Καμερούν από πειρατές.

«Χθες, στις 12:30 μιλούσε η γυναίκα του και χτύπησαν την πόρτα, μπούκαραν αυτοί μέσα και τους πήραν. Το κατάλαβε η κοπέλα, είπε ότι κάτι συμβαίνει. Για να μου κλείσει το τηλέφωνο ο άνδρας μου, κάτι συμβαίνει», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα του 45χρονου καπετάνιου.

«Μου είπαν κάντε υπομονή, τι να κάνω; Θα κάνω υπομονή όπως όλες οι μανάδες. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Σε πέντε ημέρες συνήθως αυτοί επικοινωνούν με τα υπουργεία. Πέντε ημέρες μας αφήνουν να τσιτσιριστούμε, να φοβηθούμε, να κλάψουμε για να τα δώσουν », πρόσθεσε η μητέρα του καπετάνιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα της επίθεσης ο τρίτος μηχανικός, ηλικίας 25 ετών, τραυματίστηκε στο πόδι από εξοστρακισμό σφαίρας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Καμερούν. Μιλώντας στον Alpha η θεία του, είπε ότι «τραυματίστηκε στο πόδι. Έστειλε στην μητέρα του και τον πατέρα του μήνυμα ότι είναι καλά, να μην ανησυχούν».

«Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Θέλω να πω στις οικογένειες των ομήρων να μην ανησυχούν διότι δεν έχουμε κρούσματα, να έχουν κάνει κακό στους ομήρους. Είναι θέμα χρόνου να τους ελευθερώσουν. Να έχουν την ελπίδα τους στο Θεό», τόνισε από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Καμερούν, Γρηγόριος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ