Κουκάκι: Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

“Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε”, δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα.

Ο πατρινός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, που συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την αυριανή δίκη τους στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται ότι οι εννέα συνολικά συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα εξής αδικήματα: Βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση, απόπειρα παράνομης βίας. Μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι, ο πατρινός σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος για συμπαράσταση.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στο thebest.gr.

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ είχε δηλώσει στο thebest.gr: «Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω». Η ίδια εμφανίστηκε φανερά εξαντλημένη και χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

Πηγή/ΦΩΤΟ: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ