Βόλος: Αγωνία για τον 37χρονο που έχει εξαφανιστεί – Μυστήριο με το κινητό του

Ξεκίνησαν ξανά το πρωί της Πέμπτης οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Ηλία Πινακά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η αστυνομία και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων διεξάγουν έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής γύρω από το Βόλο.

Ο 37χρονος άνδρας φέρεται να άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης για λίγα λεπτά (για να απενεργοποιηθεί ξανά στη συνέχεια) και το σήμα «έπιασε» κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Σέσκλου, όπου θα γίνουν ξανά έρευνες σήμερα, αλλά και σε άλλα σημεία που θα υποδείξει η Αστυνομία, που έλαβε καταθέσεις από τους συγγενείς και τους συναδέλφους του.

Ο Ηλίας Πινακάς, πατέρας δύο παιδικών, ενός κοριτσιού 4 ετών ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε τη Δευτέρα, για να πάει στην εργασία του (security σε πολυκατάστημα στην περιοχή του Old City), το αυτοκίνητο των γονέων του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 2:00 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Από τη γραμμή ζωής silver alert, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αγνοούμενου και παρακαλείται όποιος γνωρίσει το παραμικρό να επικοινωνεί με το 10-65, όλη τη διάρκεια του 24ώρου.Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ