Βόλος: Ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της εν διαστάσει συζύγου του για να την εκδικηθεί

Για μετάδοση, ανακοίνωση και διάδοση στο κοινό δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατηγορείται ένας 22χρονος στο Βόλο, ο οποίος φέρεται να ανήρτησε γυμνά μέρη του σώματος της εν διαστάσει συζύγου του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ερωτικών γνωριμιών για να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η υπόθεση που θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, έγινε τον Ιούλιο του 2018, όταν ο κατηγορούμενος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ, που φαινόταν να ανήκει στην 22χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μεταδίδοντας φωτογραφίες της σε μη δικαιούμενα πρόσωπα και σε άγνωστο αριθμό χρηστών, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ερωτικών γνωριμιών.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, ο 22χρονος δημιούργησε προφίλ με ψευδώνυμο και ανήρτησε φωτογραφίας που απεικόνιζαν γυμνά μέρη του σώματος της συνομήλικης εν διαστάσει συζύγου του και συνομιλούσε ηλεκτρονικά με άγνωστους σε εκείνη χρήστες, που είχαν πρόσβαση στις φωτογραφίες της.

H υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά πήρε αναβολή, λόγω ωραρίου, για τις 11 Μαΐου 2020.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ